Time to pack!

Det här med att flytt är ju alltid lika roligt, alltså flytten är ju rolig men packningen! Hallå vart ska man börja? Jag vill rensa bort och kasta en massa prylar medan Johan är en sån person som vill spara allt för att det någon gång i framtiden kan vara bra att ha! Mitt första jobb när jag flyttade till Oslo var på Platekompaniet, därav en mängd dvd:er och boxar som jag nu inte vet vad vi ska göra med?  När i framtiden kommer jag titta på en dvd box med Las Vegas eller Miami Vice? Förhoppningsvis aldrig! Nu ska jag fixa i ordning lite här hemma för det är dags för den första visningen av vår lägenhet, efter det blir det nog en tur till Ikea och köpa lite flyttkartonger. Ha en fin lördag allesammans, hör av dig om du är sugen på en dvd boks med Las Vegas!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s