KENZO RTW 2013

Sitter och kollar igenom lite visningar på Style.com från vår visningarna som pågått runt om i världen de senaste veckorna. Ett av modehusen som jag fastnade för denna gång var Kezo! Älskade färgerna och mönstren, härliga material också, jag är ju svag för både mönster och färg. Både Norge och Sverige var representerade på catwalken, fina Frida Gustavsson ( 1 bilden, Sverige) och Erjona Ala (3 bilden Norge) visade upp läckra plagg! Bara att börja spara då..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s