EOS mot bröstcancer!

Grått och trist ute idag, för att göra den lite roligare har jag en lite tävling! Hur fint är inte det här rosa kittet med handkräm och lip-balm? Dessutom är dem gjorda för att få in mer pengar till forskning av bröstcancer, varje år drabbas 2700 kvinnor i Norge, det behövs mer pengar till forskning och genom att köpa ting med det rosa bandet/sløyfet bidrar du en del! De här produkterna är inte testade på djur, parabenfria, glutenfria. För att vara med i lottnignen av kittet skriv vilken färg det är på sløyfet/bandet som man förknippar med bröstcancer i komentarfältet under!

Annons

11 reaktioner till “EOS mot bröstcancer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s