Gamle Byen in my heart!

Det ska såklart blir väldigt mysigt att flytta, kul att upptäcka nya kvarter och områden, men det är ändå många saker jag kommer sakna i Gamlebyen. Mest våra underbara vänner och grannar såklart, men kommer sakna de platser och skogspromenader jag går med lillen varje dag. Vi har ju ändå bott här i över tre år nu så man kan ju området utan och innan. Kommer att ta många roliga och fina minnen med mig härifrån. Kommer kännas tomt att inte kunna springa in till nån av tjejerna när man är sällskapssjuk eller man vill leka med ett barn. Men som sagt det ska bli skönt att flytta till ett litet hus i ett nytt område, vännerna här kommer ju finnas kvar, det som är så fint med goda vänner, de finns kvar även om man inte bor vägg i vägg..detta vara bara nått som kom över mig när jag och lillen var ute förut idag..

20121007-001839.jpg

20121007-001903.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s