Fullt upp!

Dagen har gått i ett för mig! Har så mycket att göra och ta tag i så får inget gjort. I dag har var gjort Bli Ny, lika skoj som vanligt, sedan jag kom hem har det varit packning, svarat på massa mail, jobbat på några saker till KK, varit ute med lillen, packat mer, mailat mer, lagat mat, ätit mat, packat osv! Som ni ser ingen struktur på nått. Kanske det vore bra att göra en to do lista, då kan jag dra streck över de ting jag är klar men istället för att bara irra omkring och göra lite av allt. Ja det ska jag göra nu, man känner ju sig alltid så duktig när man drar de där strecken. Så inget mer bloggande i kväll med andra ord..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s