Maison Martin Margiela

Antar att jag inte är den enda som knappt kan hålla mig till den 15 november? Det är då som H&M´s samarbete med Maison Martin Margiela. Igår hölls det en stort fest med konstutställning till ära för samarbetet i New York där det kryllade av celebriteter och hypen är redan stor kring kollektionen. Frågan är hur bra den kommer sälja här uppe i Norge. För den som inte är så modemedveten eller har en relation till märket känns kläderna kanske en aning extrema? Vad tror du? Kommer du att köa för att få med dig något hem? Jag kan säga att jag kommer slå mig fram för att haffa ett par skor..

Bild: HM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s