The Outnet!

Ni har väll inte missat den fantastiska online outleten, The Outnet? Här hittar du alla märken du kan tänka dig och skaparna av butiken är desamma som till Net A Porter. här hittar du plagg till gott reducerade priser! Märken som Stella McCartney, Lanvin, Alexander Wang, Rick Owens, Marni, Missoni och många fler är märken du kan fynda bland. När det gäller att shoppa bra basplagg tycker jag att en outlet är det perfekta, då får du ett tidlöst plagg i god kvalitet och i kanske ditt favorit märke! Här är några plagg jag skulle vilja klicka hem, men tyvärr tillåter inte plånboken det just nu. Även att det är en outlet så är det ganska höga priser!

Ett säkert kort från Stella McCartney.

Fint belte till midjan, också från Stella!

Jacka i bombermodell från Alexander Wang.

Fin stickning från Theysken´s Theory.

Alexander Wang!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s