Mondag kväll..

Måndag igen och bara tre veckor kvar till julafton, hoppas att snön håller sig kvar men det kan gärna få bli lite varmare, -17 i morse var inte så kul. Med risk för att vara tjatig och låta hundra år gammal, MEN VART TAR TIDEN VÄGEN? Hur ska man hinna med allt innan jul? Denna vecka är fullspäckad med roligheter, julbord, jobb, fotoshoots! Idag var vi på L´Oreal academy och gjorde Bli Ny i vanlig ordning. Känner du någon eller är själv är sugen på en make over? Gå in här och anmäl dig så kanske det bli du som får en Bli Ny dag! Nu blir det lite jobb och glögg, hoppas ni får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s