Julbords klänning!

Som jag har skrivit förr har jag ju blivit ett stort fan av butiken Mango. När jag var personal shopper i torsdags så shoppades det massor där, bla tre fina klänningar till julens festligheter men som även är fina att styla om till vardags klänningar. Ikväll är det dags för mig att gå på julbord, men vad ska jag ha på mig? Hittade dessa fina på Mangos hemsida, får nog bli ett besök i butiken i dag eftersom de inte hinner skicka på så kort varsel..

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s