Sankta Lucia!

Herregud vilken slapp dag jag har haft det idag! Johan är hemma och är sjuk och jag har också känt mig lite slö, men ibland får man sitta inne och bara vara. Det har blivit mycket surfande, lite tv-tittade, glögg och pepparkakor, slagit in lite julklappar,  några promenader med lillen, fått ett superfint bud på dörren, jag har visst varit snäll i år! Tack Gambit!! I morgon däremot blir det andra bullar för då ska jag in på KK redaktionen och jobba lite, vad Silje har tänk ut åt mig blir spännade att se, ska hursomhelst bli jättekul! Nu ska jag se hur kreativ jag kan bli framför spisen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s