Hej mitt vinterland!

20121215-124957.jpg
Då var vintern här! Snöstorm utanför dörren men det bryr sig inte den här killen om! Han älskar att va ute och hoppa runt i snön, även att han nästan drunknar i den! Här har de skottas hundra kilo snö och nu ska jag se om jag kan ge mig iväg ner till byn. Känner på mig att kollektiv trafiken funkar så där, men så här innan jul är de ju lite man måste fixa! Ikväll blir det julbord med gammla klasskamrater! God helg allesammans!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s