Det börjar närma sig 2013..

Då var jag tillbaka i Oslo efter en lång och härlig vecka hemma hos mamma och pappa. Den här julen har bjudit på massa festligheter med nära och kära, massa kvalitets tid med vänner som bor runt om i världen. Nu är det snart dags att säga farväl till 2012 som har varit ett väldigt bra år för min del. Nya jobb och utmaningar, nya bekantskaper, ny bostad har varit lite av höjdpunkterna. Jag har många planer och mål inför 2013 så jag hälsar det nya året varmt välkommet! Jag avslutar detta året med att lotta ut detta fina ipad cover från Urban Expressions. Ett märke för alla er som är veganer och djurvänner, märket är vegan märkt och godkändt av Peta. Skriv en kommentar i fältet och det kan bli ditt!

Bild

Annons

6 reaktioner till “Det börjar närma sig 2013..

 1. Jag är med såklart;
  Att tävla om något så underbart.
  Om detta skulle jag vinna;
  Skulle jag känna mig som en gudinna;
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s