Problem med bakning..

I dag har jag haft en riktig pysslar dag här, Johan har jobbat så jag och lillen har såsat runt här hemma och långpromenad i solen. Nu har jag städat bort det mesta av julen, stjärnorna i fönstren får hänga lite till eftersom de ger så fint ljus. Tänkte att jag skulle vara lite extra husmor idag, vi ska få besök i eftermiddag, och här i Norge är butikerna runt där jag bor stängda på söndagar, så jag bestämde mig för att baka en sockerkaka, Jag googlade recept och slängde ihop en smet. Där brast det och det kom upp till bevis att jag aldrig bakar, vi har nämligen ingen sorts form till bakning, som jag tog för givet att vi hade,varför vet jag inte eftersom jag aldrig bakar. inte ens muffinsformar har vi! Nu är smeten slängd och det blir nog en kladdkaka istället för visst kan man baka de i nån sorts låg ugnsform? Åh de hade man väll kanske kunna gjort med sockerkakan också kom jag på nu..?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s