Trött..

Red_001

Så här trött är jag nu! Kändes i hela kroppen att det var måndag idag. Men med ett bra team och toppen kandidat till Bli Ny så blev det en bra dag! Tänk vad mycket vädret gör för ens energi. Morgnar som är mörka och gråa vill man ju bara krypa ner i sängen igen medan dagar med sol har man hur mycket energi som helst. På tal om energi, jag håller på att leta bra detox kurer, har du nått tips så fram med det! Gärna nått som inte är allt för krångligt..

Foto: Annie Andersson, Stylig: me, Make up: Tomas Erdis,

Annons

En reaktion till “Trött..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s