& Other Stories

I vår kommer HM-gruppen lansera sitt nya klädvarumärke & Other Stories. Runt om i Europa kommer de öppna butiker i Stockholm, London, Köpenhamn, Paris,Barcelona, Köpenhamn och Berlin. Vi i Norge får passa på när vi är på resa. Den första kollektionen kommer bestå av ett brett urval med kläder, skor, väskor, smycken och kosmetik.

”Vi är väldigt glada över att öppna våra första butiker i några av de Europas största städer och vi ser fram emot att erbjuda våra kollektioner till ännu fler kunder via shop online på stories.com”, säger Samuel Fernström, övergripande ansvarig för  & Other Stories.

& Other Stories

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s