Räddare i nöden!

På vintern är de väll inte bara jag som lider av torr och lite extra känslig hud? Ville bara tipsa om vad som har hjälpt mig denna vinter så här långt, oljor är det som funkar för mig. Dessa går lätt in i huden och kladdar inte utan lämnar bara en mjukare och återfuktat resultat. Hur mycket man än smörjer läpparna så blir de ju torra!! Ett tips är att peela de ofta, jag peelar varje kväll och drar på med massa eight hour cream innan jag lägger mig. Kom i håg att dricka massa vatten, det är det du stoppar i dig som syns utan på huden!

20130110-122027.jpg
Bodyoil, Body Shop. Läpp peeling, Kremfresh. Klassikern Eight Hour Cream. Moisture Defense serum, REN. C-vitamn Boost, Body Shop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s