The Big 30!

Då blir detta min sista inlägg som 29 åring! I morgon är det dags att fylla det magiska, 30 år! Vart tar åren vägen? Trots att jag är nöjd med mitt liv så här långt, jag tycker jag har hunnit med en hel del kan jag inte förstå att jag blivit så gammal!? Känns som det var igår jag fyllde 20! Jag har ingen ålders nojja, än. För mig är ålder mest en siffra som inte spelar så stor roll, jag har många vänner i olika åldrar med räknar oss ändå som jämn gamla. Man är väll inte äldre än man gör sig? Vi får väll se hur jag känner i morgon, om det känns någon skillnad..

Annons

2 reaktioner till “The Big 30!

  1. Ja du gamla kloka Cornelia, livet har olika faser och du ska veta att det går mycket fort efter 40! Allt har sin charm förståss. Ta vara på var dag inte som den var den sista men ge varje dag en guldkant, kramar och grattis från den ålderstigna/ Anka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s