Pukka Skincare!

För några dagar sedan var jag bjuden på frukost på engelska ambasaden med Pukka. Ni flest förknippar dem med deras underbara teer? Ja de är goda men nått som jag tycker är ännu bättre är att Pukka har kommit ut med en egen hudvårdserie. Jag som gillar allt som är ekologiskt och inte testat på djur är ju detta superbra! Serien är framtagen på naturliga och hög koncentrerade extrakt från örter och oljor som är skonsamt för huden. Jag älskar oljor så här på vintern så man slipper torr hud, den luktar gott och den kan jag verkligen rekomendera! Her kan ni läsa mer och se vart du hittar Pukka!

Bild

BildGodis för torrvinter hud!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s