Flytt igen!

Nu händer det saker här ska ni veta. Mellan allt jobb så är det ny dags för en flytt-igen! Vi ska bli öbor i en väldigt stort och mysigt hus. Flytten är i gång och ni ska bara veta vad trött jag är på flytt kartonger! Men men snart på plats så de ska bli skönt, huset vi bor i nu är mögelskadat och går inte att bo i längre så där av denna snabba flytt. Nog om det, idag har jag stylat till KK, hittade denna fina oversized skinnjacka på Zara och undrar om man inte ska slå till? Borde väll egentligen spar pengar till mer möbler med tanke på att huset är ganska stort. Men det är ju snart vår..

20130214-215639.jpg

Annons

En reaktion till “Flytt igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s