Millenium..

Håller på att äta lite frukost och ser på morgonpasset på Svt. Det är Millenium tema. Jag får nästan ångest av att se det, det får en att inse vad fort tiden går. Tretton år sedan och jag var sjutton år när detta firades. Jag kommer ihåg allt, skulle världen slå bak ut?, vad skulle hända med tekniken? Alla datorer skulle krascha osv. Som väntat hände det ju inget och millenium skiftet var som vilken nyårsafton som helst. Tretton år senare så har det ju hänt en del även om man dock känner sig som sjutton ibland. Jag kan inte förstå hur fort tiden går och känns ibland som jag står still men tiden bara går, hur kunde jag helt plötsligt vara trettio år liksom? I mitt huvud är jag ibland tjugo och en framtid med barn, hus och ”vuxenliv” känns långt borta. När jag var runt tjugo så tänkte man ju att när man var så ”gammal” som trettio så skulle man ha barn och vara gift. Missförstå mig inte, jag är väldigt nöjd med min livssituation utan barn och allt det andra, (ok hus har vi) jag vill vara lite ”fri” ett litet tag till, vi är ju ett steg på vägen med Jocke, men jag tycker att tiden kan stanna upp lite så man hinner med allt! Går det i detta tempo är det ju snart dags för graven..lite tankar som for igenom mitt huvud så här på morgonkvisten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s