Fina väskor!

Här går det undan, snart klara med flytten tack och lov! Vill bara flytta in i det nya huset nu! Är så trött på flyttkartonger och att ”bo” på två ställen, alla kläder, badrumsprylar och nästan alla möbler är borta på nya stället så är bara lite småplock kvar här.  I morse droppade det inte lite nya bilder på vår väskor från danska Adax, hur fina är inte de här? Väldigt användbara också, de är gjorda av kalvskinn så de blir nog bara finare och mjukare desto mer man använder dem!

rosvartbeige

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s