Vår i luften!

Villken bra fredag detta har varit! Började med champange frukost hos smyckedesignern Celine Englestad, kollade in fina smycken som ni ska få se senare. Sen gick jag på lite interiörshoppig ute i solen, är det våren som är här nu? Fick besök av Kajsa och Maja så vi tog en promenda runt ön i solen. Tillbaka till dagens inköp, jag hittade hur mycket som helst som jag vill ha inne på Åhlens, massa fint krimskrams i vårfärger! Sen blev en tur till Systrarna Grenes där det fanns ännu mer krimskrams, där är ju dessutom allt så billigt så blev lite i korgen där..

20130301-175103.jpg
Ljuslyktor i orange från Åhlens.

20130301-175222.jpg
Glaskupa passar lika bra inne på badrummet som över kakor!

20130301-175938.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s