Puhh!

Då var det över! Jag har hållt mitt första föredrag på Imageakademiet om hur det var att gå där och min tid efter skolan. Som sagt var jag veldigt nervös innan men tror det gick bra. Eleverna var duktiga på att ställa frågor och jag gjorde mitt bästa för att svara. Nu är man en erfarenhet rikare, lite jobbigt att stå framför massa folk att prata men en väldigt bra övning för mig!

20130309-171451.jpg

Annons

3 reaktioner till “Puhh!

      1. Det håper jeg!! Gleder meg som et barn gleder seg til julaften! 🙂
        Og skulle du plutselig trenge hjelp, så rop ut! 🙂 Evt om du bare vil ha publikum til å lære litt av deg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s