Lugna gatan..

Nått som jag älskar med att ha blivit öbo är lugnet som är här. När jag kommer hem till huset så går jag bara runt och njuter och kan verkligen koppla av, något som jag haft svårt för innan. Jag älskar att gå ut med Jocke på morgonen och se ut över vattnet för att sen gå hem och dricka kaffe och lyssna på radio innan jag börjar jobba. Känns som man verkligen laddar batterierna här hemma, idag har vi haft besök, gått promenader och legat på soffan och lyssnat på olika podcasts innan en ny vecka drar igång. I morgon är det dags för Bli Ny igen, resten av veckan blir det ett spännande möte, fotoshoot med Veronica och lite annat skoj! Nu blir det film här hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s