How to Dress!?

Bild

Ofta när jag jobbar med Bli Ny så är det vissa saker som kommer upp varje gång. Många kvinnor vill klä sig bekvämt. Men med bekvämt så betyder det inte att vi måste gå i för stora plagg, joggingbyxor och hoddies till vardags. Det finns många plagg som sitter fint fast de är bekväma, och det viktigaste av allt, kläder i rätt storlek. Ofta klär man sig större än vad man är och det ger ett resultat av att du ser större ut! Stora tunikor, mjukis byxor och plagg utan snitt är inte så smickrande för din figur. Istället för att gömma undan din kropp, välj kläder i rätt storlek som har fina snitt som visar fram den på bästa sätt. Här hittade jag några klänningar på Mango som är perfekt för detta. Gillar man inte att visa armarna så stylas det lätt med en skinnjacka, blazer eller jeansjacka! Kanske är detta nått till Påskens fester?

1. Perfekt för dig med bredare höfter, de mörkare partierna på klänningen kommer förminska de”större” delarna på din kropp.

2. Ränder på vågrätt linje skapar ett bredare intryck så denna är perfekt för dig som vill ha större byst eller bredare överkropp.

3. Klännignar med volang i midjan är perfekt om man har lite mage man vill dölja!

4. Är du liten och vill framstå som lite kurvigare är en ljus klänning med dessa detaljer ett bra alternativ!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s