Gäsp!

Ok nu stänger jag fasen ner datorn för ikväll! Är helt slut i kroppen, har inte återhämtat mig efter påskeferien. Har jobbat inne på Steen & Ström idag och ska erkänna att det gick lite segt, jag var så trött men tillslut kom jag igång i alla fall. Kom hem vid åtta och har suttit framför datorn och renskrivit Bli Ny tekster til KK fram till nu. Så nu tycker jag att jag förtjänar att krypa ner i sängen. Sweet dreams på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s