På väg mot Strømmen..

Ingen dag är den andra lik, för det mesta i alla fall. Snart ska jag åka ut till Strømmen Storsenter. Ikväll är det kundkväll vilket innebär mingel och shopping för kunderna. Jag ska var där och jobba med personlig shopping och det kommer bli spännande. Måste bara byta om, kom nyss hem från en promenad med lillen och tro det eller ej men såg några snö flingor och det är riktigt kallt i luften! Orkar inte skriva mer om vädret egentligen, men vart fasen är våren??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s