Grå tisdag!

I dag är väll den gråaste dagen på länge! Dimmigt o trist här ute på ön. Så trist att jag sov till kl elva, inte ens Jocke ville gå upp ur sängen. Det enda som är positivt med det är väll regn och att snön försvinner. Passar ju egentligen bra för jag sitter hemma o jobbar, håller på att sätta ihop ett föredrag jag skal hålla i Italien i maj! Är ni nyfikna på vad kan ni kolla in denna sida! Det är massa spännande som händer framöver så ser fram emot den här våren!  Måste ju berätta om vad jag blivit beroende av denna helg, serien GIRLS! Har ni inte sett den måste ni se den nu, underbar serie om fyra tjejer i som bor i Greenpoint/Brooklyn. Det jag gillar men serien är att den känns så verklig, de har riktiga problem och man känner igen sig i dem. De går inte i de senaste designer kläderna och har inte it-väskor till hundratusentals kronor (som i tex satc och Gossip girl) utan de här tjejerna känns vanliga och på riktigt. Förra våren var jag på semester och bodde i Brooklyn och när jag ser den här serien längtar jag tillbaka mer än någonsin!

Bild

Tips vad man kan se på en grå tisdags eftermiddag!

Bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s