Fullt upp!

Denna måndag började i full fart! Började dagen med Bli Ny, äntligen fint väder så vi kunde ta bilderna ute. När man jobbar med tidningar så ligger man ju alltid snäppet före, därför måste de bilderna som vi tar nu se ut som om det är juli och man njuter sommaren i sommarkläder. Dagens kandidat gjorde en strålande insats i ett blåsande väder på Operataket.

Bild

Veronica, Corinne, Alexandra och dagens kandidat!

När det var färdigt så fick jag chansen att testa och kolla in den nya smink kollektionen från Body Shop där Leona Lewis är nya ambasadör. Kollektionen kommer i butikerna idag. Hon har även tecknat figurerna på förpackningarna som är supersöta. Här hittar man lipgloss och två shimmer paltter som man kan använda på både ögon och kinder. För att lägga på shimmeret på bästa sätt finns det också en Blusher Brush som är gjord av syntetisk nylon och fri från djurhår. Som ni redan vet så älskar jag ju typ allt med Body Shop, man vet att inga små djur behövt lida (inga produkter är testade på djur) för att vi ska få våra produkter, samt att de som jobbar med framställning av produkterna jobbar under bra förutsättningar. Avslutade jobb dagen med att plocka lite styling till några andra jobb i veckan. Denna vecka är de även pressvecka! Det innebär att jag kommer få en snik titt på höstens trender, följ med mig på instagram där jag uppdaterar lite oftare! corneliabrunasso heter jag där!

Bild

20130422-184050.jpg
Tore Petterson jobbar som make up artist för Body Shop la en vårlig make up på mig. Han är super duktig och vi har även jobbat med bli ny tillsammans. Ta turen innom en butik för att få tips av honnom vettja!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s