Stressigt!

Helt plötsligt var det dags attt åka till Italien!I morgonbitti åker jag ner med ett gäng glad tjejer för att föreläsa om stil, mentalhälsa, kost och hud och annat nyttigt som får en att må bra. Jag ska prata om kläder och hur du på bästa sätt plockar fram det bästa i dig själv! Detta kommer bli så lärorik och spännande, en ny utmaning. Ska även erkänna att jag längatar efter Italien, maten, miljön och människorna! Glassen! Vi ska till en stad som ligger vid Gardasjön som jag inte har varit i tidigar så det blir också nytt. Finns bara ett problem, jag saknar redan lill Jocke! ( och Johan också) Nu måste jag ta tag i packningen, planet går tidigt imorgonbitti..vi ses i Italien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s