Vill du ha en väska?

För att be om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv här på sistonde har jag en present till er! Vad sägs om denna söta väska från Ecco Mind? Denna väska är gjord specilet till Eccos 50 år jubileum i år. Allt du behöver göra är att kommentera nedan og dela på facebook så kan den bli din! Liten och perfekt väska som rymmer det viktigaste!910446690000_f_AW13I dag har jag hemma kontor men ska in till stan senare för att jobba som personal shopper!

Annons

10 reaktioner till “Vill du ha en väska?

  1. Jättesnygg väska!! Skulle passa utmärkt runt min axel när jag spatserar på Florens gator i sommar =)

  2. Åh den vill jag ha! Den hade vart perfekt för mig:-) Sedan jag blev mamma och student är jag ALLT för snål för att lägga pengar på en väska.. Så nu hoppas jag på och vinna:-)

  3. Som nybliven mamma till Isabelle, 1månad, har man varken tid eller råd att unna sig saker till sig själv, hon går i första hand men iförsig är det dessutom roligare (just nu)att köpa kläder och grejer till henne.
    Jag är med och tävlar och håller både timmar och tår för att denna lilla söta sak ska pryda min axel. 🙂

  4. En sån väska vill man väl inte gå miste om, Alla mina andra väskor är secondhand så det vore nåt att ha på axeln .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s