Long time no See!

Jag vet inte helt var tiden och dagarna tar vägen?! Fullt upp på schemat och känns som jag inte hinner med nått! I helgen har min syster varit här och vi har bara slappat, solat badat, grillat, haft det skönt med andra ord! Ibland behöver man ta lite paus från allt vad bloggar, facebook och instagram heter (ok har instagramat) men därför jag varit lite dålig här på sistonde, jag har blivit lite mätt på det, har inte haft nån riktig inspiration till att skriva något, antar att man har sånna perioder ibland?, men ska försöka blir bättre! Händer lite skoja saker i veckan som ni ska få följa med på! Vi gör två Bli Ny denna vecka för att fylla upp lite innan semestern, idag hade vi tur med vädret så blev plåtning ute, hoppas på det samma imorgon! Nu måste jag återgå här hemma, har hemma kontor och lite jobb kvar innan det blir natt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s