Höst i sikte!

Jag sitter hemma och jobbar med höstens trender, åh villken fin höst vi går till mötes! Det rammlade in några bilder på mailen från Adax höstkollektion som jag älskar! Jag har några väskor från Adax, en stor som jag allt har på jobb där jag får plats med allt, den är dessutom väldigt tålig. Skinnet har slitits på ett bra sätt så den blir bara finare och finare med åren. Nu har jag fått en ny favorit, höst kommer det många väskor med ”handtag”, handväskor alltså och detta har blivit min favorit. De finns i fler färger med jag föll för de här.

.Bild

Bild

Bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s