Dagens fynd!

20130618-162356.jpg

20130618-162411.jpg
Älskar mina nya svala byxor som jag fyndade på HM igår! Salget är i full gång ute i stans butiker så än är det inte försent att öka ut sommargarderoben, till bra priser dessutom! Jag har nyss varit och spanat in höstekollektionen hos Vivikes, mycket fint där kan jag lova! Märket har verkligen gjort en helomvändnig och allt kändes väldigt modernt och ungt! Bilder från visningen kommer,nu har jag några deadlines jag måste ta tag i trots att jag helst av allt bara vill ligga ute i solen, men men..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s