Ge mig sol!

Det börjar ju höra till att man frågar sig vart sommaren är, det är juli och bara regnar. Jag sitter för fullt och leter resor till varmare breddgrader men hittar inget som passar helt, vi har lite olika önskemål här hemma om vart vi ska. Som det ser ut nu blir det nog ingen resa eftersom vi är lite sent ute (som vanligt) och nån sista minuten till typ Rhodos är det inte tal om. Regnet droppar på rutan, har just kommit in från en promenad med lillen, inte ens han vill vara ute. De talas om sol o värme till veckan, jag håller tummarna. Ett boktips så här på semestern är Heja Heja av Martina Haag, väldigt lätt läst och väldigt rolig!

20130704-142018.jpg

Annons

2 reaktioner till “Ge mig sol!

  1. Ja, det er ikke mye å skryte av!! Norsk sommer er like tragisk som i fjor 😛 Skal ikke klage da jeg har hatt 15 dager i Puerto Rico, men likevel..hva er vel det i løpet av en hel sommer :/ Håper du finner en reise 😀 og ønsker deg en god sommer, selv om regnet høljer ned!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s