Sommarfavoriter!

BildOm sommaren tycker jag att det är skönt att gå utan smink så mycket som möjligt, för att låta huden vila och dels för jag tycker inte man behöver så mycket när man fått lite färg i ansiktet. Däremot anväder jag desto mer av kroppsprodukter så som oljorm peeligs mm. Här om dagen köpte jag en härlig bodylotion från Jimmy Choo som luktar underbart, med den behövs ingen parfym för det luktar precis lagom och länge. Här är några andra av mina sommarfavoriter som används flitigt just nu! Har du någon favorit i sommartider?

Bodylotin, Jimmy Choo. Moroccanoil för håret. Nuxe olja med shimmer för fin hud, perfekt till ben och armar. Kroppsolja som luktar underbart, Body Shop. Favorit parfym från Acqua di Parma Mandorlo di sicilia. BB cream som är lätt och fin färg till solbrännan, Body Shop.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s