Snabb leverans!

20130710-125712.jpg
Är jag den enda som sitter och kollar webshopparnas slutspurter på rean nu? Finns ju massa kvar, satsa på klassiska plagg och tillbehör som du kan ha länge framför sommarflugor som man tröttnar på. Man kan verkligen göra fynd nu! Jag hittade några godbitar från my Wardrobe.com och jag kan inte fatta vad snabbt dom jobbade med min beställning! Jag la in min order kl 17 igår och idag vid kl 11 hade jag paketet på dörren! Det kallar jag snabb service, det var första gången jag beställde därifrån men inte sista kan jag lova! Sol idag och jag har tagit morgon dopp och sitter och solar nu! Semester är bra gött!

Annons

2 reaktioner till “Snabb leverans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s