Dags att börja jobba igen då..

I dag var första dagen med Bli Ny på fem veckor, superkul och det blev jättebra! Det var tungt att kliva upp i morse kan jag lova er. Jag har haft några fantastiska veckor som jag bara har njutit av att bara vara. Varit utan internet i några veckor och det har faktiskt varit skönt. Ovant i början men skönt! Men nu är jag allafall med i matchen igen så bara att börja följa med här på bloggen igen, massa spännande på gång. Men än är ju inte sommaren slut..nu ska jag ut och njuta lite mer sol!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s