Träffa Ashley & Mary- Kate!

I dag vaknade jag av att regnet smattrade utanför fönstret. Helt ok egentligen för jobben har börjar trilla in så idag kommer det bli mycket tid inne framför datorn. I mailen kom även dessa bilderna fårn Bik Bok. I morgon släpps deras sammarbets kollektion med Olsen tvillingarna. Du kan hitta kläderna i utvalda butiker och online. Och hör på detta, kl 17.00 i morgon kommer du kunna träffa Ashley och Mary-Kate i butiken på Karl Johan i Oslo! Jag var dessvärre inte på plats på pressvisningen förra veckan så jag har inte sett kläderna mer än på bild, här er ett litet smakprov på vad som kommer..

Bild

Bild

Bild

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s