Rutor & Skinn

20130812-160201.jpg

20130812-160310.jpg
Då var de måndag igen då, Bli Ny som vanligt till KK. I helgen har jag varit hemma i Värmland igen och umgåtts med familj och vänner. Ikväll är det invigning av Oslo Fashion Week, några visningar blir det och de ska bli kul!
Lite försmak på hösten i denna sköna kappa från Lexington, ni har väll inte missat att rutorna kommer starkt i höst,och ny superfin väska i skinn från danska Adax! Perfekt jobbväska! Nu gör det inget om hösten kommer..

Annons

2 reaktioner till “Rutor & Skinn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s