Slutet på OFW!

I går kväll avslutades Oslo Fashion Week med dunder och brak! Som vanligt när Moods Of Norway ställer till med fest så spara de inte på något! Så inte heller inte i år när de firade tio år! Platsen var Oslo Spektrum och den största catwalk jag sett! Vi fick följa med märkte genom deras tio år som designers både på film och på catwalken. Ska erkänna att jag inte fick med mig så mycket av alla kläder eftersom man var så imponerad av allt runt om kring! Detta var bästa tänkbara avslut på denne vecka!

Bild

Bild

Partners in crime, mina fina vänner Jon & Stine!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s