Alarm!

Jag älskar att vi har sommar kvar! Ännu en solig morgon, bästa starten på dagen! Dock inte denna morgon, jag skulle rosta bröd, glömde brödet i brödrosten. Detta är en fin gammal vintage brödrost som där inte brödet hoppar ur av sig själv när de är klara så här gäller det att passa! Inte så bra för mig med andra ord som redan innan jag stoppat ner dem glömmer bort den. Jag höll på att bli inrökt i köket! Brandlarmet gikk och det ringde från larmsentralen och undra vart den brann? Nu står alla fönster öppna och det piper än eftersom all rök inte är ute..så mycket för en rofylld morgon!  Tror att den brödrosten kommer bara vara till prydnad i fortsättningen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s