Ännu en kappa!

20130826-162134.jpg
Det känns konstigt att skriva om höstjackor nu när jag sitter i shorts och linne i trädgården, igår badade vi och hade picknick nere vid vattnet. Sommaren vill inte ta slut, men jag klagar inte på det. Men hösten är ju runt hörnet vare sig man vill eller inte! Denna vecka är full med roliga saker, jobb jobb och sen på torsdag åker jag och hälsar lillasyster i Malmö! Vad tycks förrästen om denne kappa från Cubus? Inte så dum va?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s