Kan ni hjälpa mig?

För någon vecka sedan var jag inbujden för att se på nyhter från Casall, både kläder och deras serie med träningsredskap. Undra om jag var den enda där som faktiskt inte tränar? Motion får jag ju med Jocke men just nu tränar jag inget annat. Vet att jag borde men det blir inte av. Inte för det att jag ska bli nån bodybuilder men jag känner mig som 80 år med min stela kropp och lite ryggbesvär så man måste väll tänka lite på framtiden. Blev ju såklart väldigt sugen att börja när man såg alla fina träningskläder, men vet inte vad jag ska träna, eller vart? Jag ska erkänna att jag tycker det er tråkigt att träna, då säger alla att man bara inte hittat sin grej, nej det har jag kanske inte har då. Men vart ska man börja då? Kan ni ge mig tips!? Här är några krav jag har, bra belägenhet i stan, inte för mycket folk, gärna med bastu, fint och fräscht, att man inte måste binda sig i hundra år. Här är saker som jag inte gillar att träna, pass med massa kordination, dans, aerobic, träningsmaskiner, vad finns det då? yoga och pilates, vart finns det bra sånna pass?

Bild

Bild

I denna HIT (High Intensity Training) serien finns det många bra redskap som man kan träna hemma med, kanske det vore nått istället?Bild

Träningen  blir ju alltid roligare men fina kläder, som allt annat!

Annons

3 reaktioner till “Kan ni hjälpa mig?

  1. hei fine deg:) legger inn en sporty kommentar her. jeg er ikke så glad i å trene, men jeg liker å føle meg i form. derfor velger jeg å mikse treningen med noe av den treningen jeg liker og det jeg må. jeg setter meg mål som feks. neste måned skal jeg surfe i tre dager og da må jeg være i topp form, også legger jeg opp treningen etter det. sett deg mål og tren opp mot de. sørg for at målene er noe du synes er gøy;) min trening er kombinert av dans, styrke, kondis, turer i skog og fjell, surf, snowboard, klatring og annet gøy. lykke til, vennen !!

  2. jag rekommenderar inte träning hemma..det blir lätt att man gör nåt annat istället och inte tar ut sig lika hårt. Skulle rekommendera boxning!! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s