Ja Tack!

Bild

Bild

Hur perfekt är inte den här kappan från Carven? Tyvärr är den lite för dyr för mig just nu men har du 8000 som ligger bränner i fickan tycker jag du skall slå till på höstens finaste kappa! Finns att klicka hem på my-wardrobe.com. Annars då, jo idag har vi gjort Bli Ny till KK som vanligt på måndagar. Vi är inne på julteman nu, kan inte fatta var tiden tar vägen, var ju nyss vi gjorde det? Alla fall blev dagens kandidat jättefin,hade lånat massa godbitar från Høyer ute på Sjølyst, är ni i krokarna där ute måste ni tittat in, massa fina höstplagg. När vi ändå är inne på jul så sitter jag just nu och jobbar med julklapps sidor till KK, snart är vi där!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s