Hösten är här!

20131001-100219.jpg
Förste oktober idag och nu kan man säga att hösten är här. Vi har ju haft ett fantastisk halvår med vädret här i Oslo i allafall. Nu börjar träden skifta färg, luften är krispig, det är ok att kurra upp i soffan för att se på nån tv-serie och man får äntligen tända lite ljus och lampor innomhus, jag ska erkänna att jag gillar hösten, mer än våren faktiskt! Idag är jag ledig så nu ska jag ta uten den lillen som sitter och gnäller otåligt brevid mig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s