Kom att tänka på..

Har ni tänkt på va lätt vi mäniskor har för att skapa oss vanor, oavsett om det är ovanor eller bra vanor så är det så enkelt att falla in i dem. Vi ser oftast efter efter de samma matvarorna när vi handlar, har en vis stil som vi gillar att klä oss efter, kanske ofta beställer det samma som man brukar när man är ute och äter för man vet att man tycker om det osv. Varför jag nu kom att tänka på detta var att i morse när jag var på den vanliga morgonrundan med Jocke, samma runda som jag gått sen i mars, hittade en ny väg. Jag har gått förbi denna infart som sagt massa gånger men bara gått förbi, idag bröt jag en vana och gick in där och nu har jag hittat världens finaste promenadsträcka, när man får denna start på dagen kan den ju bara bli bra! Så men det vill jag tipsa om att bryta lite mönster och vanor, beställ nått du aldrig ätit nästa gång du är på resturang, köp en tröja i en färg du inte har, kanske de blir din nya favorit färg?handla i en annan matbutik, tänk va mycket man kan missa genom att bara göra saker på vana! Dagens visdomsord från mig!

20131002-115522.jpg

20131002-115634.jpg

20131002-115749.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s