Suno!

Så här skulle jag kunna tänka mig att traska runt i veckan! Är inte kjolen och tröjan fina? Hittade dem när jag kikade runt på nätet, märket heter Suno, Ett New York basertat märke som grundades 2008 som jag verkligen fastnade för! Fina färger och mönster. Suno säljs runt om i sextio länder, my-wardrobe.com har några plagg i sin nettbutikk som är värt ett besök! Ha en fin mådagskväll på er, jag har haft en lång dag så ser fram emot att slänga mig i soffan!

Image

Stövel Aldo, Kjol & Tröja Suno, Clutch Kenzo.

Annons

2 reaktioner till “Suno!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s