EOS Giveaway

Oktober är ju en månad med stort fokus på brøstcanser. I samband med detta lanserar märket EOS en serie med lip balm där 100% av inntekterna går till den amerikanska bröstcanserforskningen!  Vill du testa dessa lottar jag ut ett kitt med två lipbalm! Skriv en kommentar og du kan få det hem i brevlådan!

Bild

Jag ska erkänna att jag är väldigt nojjig när det kommer til denna sjukdom och nu när det är sånt stort fokus på detta är jag extra nog att känna på bröst och armhålor och det tycker jag att alla ska vara noga med, men ska erkänna att om jag väl skulle känna något där inne skulle bli livrädd och kanske inte tro att det var sant..att tänka att det inte händer mig, men tyvärr är ju detta något som drabbar alltför många kvinnor!

 

 

 

Annons

En reaktion till “EOS Giveaway

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s