Snart dags för Isabel & HM..

Bild

Ska erkänna att de sista plaggen som jag köpt från H&M´s designersamarbeten hänger långt bak i garderoben, känns som jag mest köpt nått för att köpa nått. Lite tråkigt og dumt egentligen, men med samarbetet med Isabel  kanske det vänder? Här är några av mina favoritplagg som jag tror skulle komma väl till bruk. Har ni några favoriter än? Jag hittat hela kollektionen på Chic`s hemsida och ni kan se hela kollektionen här!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s